o2 zamarzły głośniki ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sanchos
    Classic
    • 2004
    • 32

o2 zamarzły głośniki ?

Dokładnie tak, dziecko w tym wiek nie ma pojęcia co oznacza słowo "kocha"

Często używa różnych słów nie znając ich znaczenia.

Przykład, mój brzdąc mający 1,8 lat mówi, ze mu coś nie smakuje, a za moment to wpierdziela, nauczył się od starszej siostry i klepie co mu popadnie.

Moja córka mająca 4,8 lat, także nie rozumie jeszcze wszystkiego co mówi,

Chłopie, spokojnie, wujka na wódeczkę i przy nim nawet nie zadawaj takich pytań dziecku, nie ta pora wieku. :szeroki_usmiech
  • slavi
    Rider
    • 2004
    • 422

o2 zamarzły głośniki ?

czy to możliwe? wody w drzwiach nie ma i nie było. Dzisiaj po mrozku 14st zaczęły pierdzieć i to już od minimalnych głośności, najpierw lewy ten w d*pę grający, a teraz już prawy też.
    Wstawić do ciepełka i zobaczyć czy się poprawi, czy od razu nastawić się na wymianę głośników? Jeśli ta druga opcja to w fabryczne miejsca, ewentualnie z panelami mdf - i oczywiście które?

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

może to nie głośniki tylko plastiki? w niskich temperaturach "świerszcze" się bardziej uaktywniaja
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• slavi
        Rider
        • 2004
        • 422

Zamieszczone przez Maru 123
        może to nie głośniki tylko plastiki? w niskich temperaturach "świerszcze" się bardziej uaktywniaja
        Nie to nie plastiki, nie piszczące a 'pierdzące' dochodzące bezpośrednio z głośnika. Próby wytłumienia dociskając boczek rękami nic nie dają.

Komentarz

• Maru 123
          RS
          • 2008
          • 4660

slavi, to nie wiem ops: nie jestem szpecem od CA... może ktoś bardziej wtajemniczony się wypowie
          1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• maxpak
            Classic
            • 2009
            • 3

Jak dla minie to głośniki sam przymierzam się do wymiany bo fabryka to nie jest cudo

Komentarz

Pracuję...